THE PAVILIONS PHUKET BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL, PHUKET
THE PAVILIONS PHUKET BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL, PHUKET Kata Rocks

A Christmas Carol Quiz

A little quiz specifically about ’A Christmas Carol’ by Charles Dickens to keep you busy on Christmas Day…


By The Phuket News

Tuesday 25 December 2018, 02:00PM


 

1. What is Scrooge’s first name?

a) Geezer

b) Ebenezer

c) Peter

d) Jim

 

2. Who was Scrooge’s business partner?

a) Bob Marley

b) Bob Cratchit

c) Jacob Marley

d) Jacob Crackers

 

3. How many ghosts visit Scrooge?

a) Two

b) Three

c) Four

d) Five

 

4. On what night do the ghosts visit Scrooge?

a) Midsummer’s Night

b) On his birthday

c) Christmas Eve

d) New Years Eve

 

5. What is the name of Bob Cratchit’s son?

a) Large Larry

b) Tiny Tim

c) Tall Tony

d) Fat Freddy

 

6. Who is Scrooge’s nephew?

a) Fred

b) Fozzy

c) Bob Cratchit

d) Fezziwig

 

7. What is Tiny Tim’s saying that is repeated in the final line?

a) Gor Blimey I’m hungry!

b) God Bless us, every one!

c) Spare some change, guv’nor?

d) That Scrooge is a real meanie!

 

BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL, PHUKET

8. What does Scrooge give Cratchit on Christmas day?

a) A black eye

b) A kiss

c) The day off

d) A christmas cracker

 

9. Where were poor Victorians sent to work?

a) Manchester

b) Workhouses

c) Prisons

d) Barbados

 

10. How old was Dickens when he was sent to a workhouse?

a) Five

b) Twelve

c) Thirty

d) Fifty

 

Scroll down to see answers below…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Answers: 

1. b

2. c

3. b

4. c

5. b

6. a

7. b

8. c

9. b

10. b

 

 

Comment on this story

* Please login to comment. If you do not have an account please register below by simply entering a username, password and email address. You can still leave your comment below at the same time.

Comments Here:
Comments Left:
# Characters
Username:
Password:
E-mail:
Security:

Be the first to comment.

Have a news tip-off? Click here

 

Phuket community
‘I only shot him to stop the attack’, says Patong tuk-tuk driver

‘the fight started because Panya has been cautioned over trying to trick and steal tourists’ be...(Read More)


Surf danger warning issued for Phuket

No need for having "ISLA'.There is already that expert pendejo.Just keep publishing his adv...(Read More)


Patong tuk-tuk drivers attack, kill motorbike taxi tout

What on earth is going on?! The guy's just sitting there smiling at the camera? Perfectly happy ...(Read More)


Patong tuk-tuk drivers attack, kill motorbike taxi tout

Ah yes - only recently the head of the taxi clubs was complaining about new taxes driving away touri...(Read More)


‘I only shot him to stop the attack’, says Patong tuk-tuk driver

"Looking after lady boys" ?? Sounds like beside driving a cookie tin some of them are also...(Read More)


‘I only shot him to stop the attack’, says Patong tuk-tuk driver

Is it not about time that Phuket Provincial Hall stops to look away from the absence of decent publi...(Read More)


Phuket light-rail budget B34.8bn for Phase 1 only, expected to jump 10%

Everyone knows this is just a major boondoggle. I am all for light rail systems, but Thailand has p...(Read More)


‘I only shot him to stop the attack’, says Patong tuk-tuk driver

You really...really, can't make this stuff up. You can also tell that the parties involved (pol...(Read More)


Surf danger warning issued for Phuket

It seems like someone needs to actually go and look at the ocean before making these hysterical clai...(Read More)


Patong tuk-tuk drivers attack, kill motorbike taxi tout

Rats in the streets. Look at their pictures, all smiles, like they enjoyed their brief stopover at ...(Read More)